Devino partener Orsini

Orsini este un partener de incredere pentru peste 500 de magazine de bijuterii din Europa. Pornit ca o afacere de familie acum mai bine de 40 de ani, Orsini a devenit in foarte scurt timp un brand de renume care garanteaza calitatea bijuteriilor executate in exclusivitate manual in Italia, Valenza. Peste 100 modele de verighete unice si peste 1000 de modele de bijuterii deosebite, cu diamante si pietre pretioase, sunt disponibile in colectia Orsini astfel incat sigur vom gasi ceva pe gustul dumneavoastra sau al clientilor dumneavoastra. Ne dorim sa construim impreuna cu dumneavoastra un parteneriat de incredere, pe termen lung. In functie de disponibilitatea dumneavoastra, exista urmatoarele posibiliati de colaborare:

Distributie de bijuterii Orsini in magazine specializate. Daca aveti un magazin de bijuterii sau un spatiu comercial si doriti sa vindeti bijuteriile Orsini (verighete, inele de logodna, bijuterii din aur cu diamante si pietre pretioase) in magazinul dumneavoastra, atunci va oferim posibilitatea de a deveni distribuitor autorizat Orsini in orasul dumneavoastra.

Vanzarea verighetelor Orsini in magazine de mirese. Daca aveti un magazin / o afacere ce se adreseaza mireselor (rochii de mireasa, costume mire, pantofi mire / mireasa, corturi de nunta, restaurant evenimente, dansuri de nunta, agentie de turism targetata, aranjamente florale etc), atunci cu siguranta vanzarea de verighete Orsini in magazinul dumneavoastra este oportunitatea de care aveti nevoie pentru a creste business-ul dumneavoastra. Investitia initiala din partea dumneavoastra este minima, nefiind necesara achizitia verighetelor finale ci numai a unor kituri de prezentare cu machete ale verighetelor. Daca lucrati in domeniul nuntilor, inseamna ca va plac lucrurile frumoase, astfel ca mai mult ca sigur veti fi fascinati de superba colectie de verighete Orsini.

Franciza Orsini. Puteti beneficia de notorietatea brandului Orsini alegand sa investiti intr-un showroom in care sa vindeti in exclusivitate superbele colectii de bijuterii marca Orsini. Va vom sprijini in demersul dumneavoastra astfel incat sa obtineti cele mai bune preturi de la furnizorii de mobilier, concesionarii de spatii comerciale etc. Pentru o perioada limitata de timp, costul de franciza este 0 (ZERO), investitia dumneavoastra constand doar in chiria spatiului comercial, achizitia de mobilier si un prim stoc de bijuterii. Beneficiati acum de aceasta oferta limitata, incepand o afacere in unul dintre cele mai frumoase domenii.

Indiferent de modalitatea de colaborare aleasa, beneficiati de toate avantajele unei colaborari cu un partener de de traditie precum Orsini:

1) Brand awareness international, consolidat in Romania prin campanii de publicitate constante in media de specialitate.

2) Companie specializata in manufactura si distributia de bijuterii, cu peste 500 de parteneri in Europa, fapt ce este o garantie in plus pentru stabilitatea businessului dumneavoastra.

3) Peste 40 de ani de experienta.

4) Sortiment diversificat de bijuterii: verighete, inele de logodna, cercei, bratari, coliere, pandative, bijuterii pentru barbati, bijuterii pentru mirese, toate din aur de 18K sau 14K, cu diamante, safire, smaralde, rubine, perle naturale sau diamante negre.

5) Discounturi avantajoase.

6) Garantie oferita de atelierul din Italia, Valenza, fara costuri din partea dumneavoastra.

7) Consiliere si know-how.

8) Toate bijuteriile marcate de ANPC Romania in conformitate cu legislatia in vigoare.

9) Certificat de conformitate pentru toate bijuteriile achizitionate.

10) Fara cantitate minima, doar cu dorinta de a vinde lucruri frumoase, de cea mai buna calitate.

Daca v-am convins sa va alaturati marii familii Orsini, contactati-ne pe email office@orsini.ro sau telefonic la numarul 0724.ORSINI (0724.677.464). Va vom vizita in orasul / la magazinul dumneavoastra si vom gasi impreuna cea mai buna modalitate de colaborare.

Verighete si inele de logodna lucrate manual din aur, cu diamante.
© 2012 united gold and art distribution srl cui 30413327 j40/7975/2012 capital social 200 lei sediu social str. Laptari Tei nr. 16 sector 2 Bucuresti RO89RNCB0297128252840001