Devino partener Orsini

Orsini este un partener de încredere pentru peste 500 de magazine de bijuterii din Europa. Pornit ca o afacere de familie acum mai bine de 40 de ani, Orsini a devenit în foarte scurt timp un brand de renume care garantează calitatea bijuteriilor executate în exclusivitate manual în Italia, Valența. Peste 100 modele de verighete unice și peste 1000 de modele de bijuterii deosebite, cu diamante și pietre prețioase, sunt disponibile în colecția Orsini astfel încât sigur vom găsi ceva pe gustul dumneavoastră sau al clienților dumneavoastră. Ne dorim să construim împreună un parteneriat de încredere, pe termen lung. În funcție de disponibilitatea dumneavoastră, există următoarele posibiliăți de colaborare:

Distribuție de bijuterii Orsini în magazine specializate. Dacă aveți un magazin de bijuterii sau un spațiu comercial și doriți să vindeți bijuteriile Orsini (verigheteinele de logodnabijuterii din aur cu diamante si pietre pretioase) în magazinul dumneavoastră, atunci vă oferim posibilitatea de a deveni distribuitor autorizat Orsini în orașul dumneavoastră. 

Vânzarea verighetelor Orsini în magazine de mirese. Dacă aveți un magazin / o afacere ce se adresează mireselor (rochii de mireasă, costume mire, pantofi mire / mireasă, corturi de nuntă, restaurant evenimente etc.), atunci cu siguranță vânzarea de verighete Orsini în magazinul dumneavoastră este oportunitatea de care aveți nevoie pentru a crește business-ul dumneavoastră. 

Franciza Orsini. Puteți beneficia de notorietatea brandului Orsini alegând să investiți într-un showroom în care să vindeți exclusiv colecțiile de bijuterii marca Orsini. Vă vom sprijini în demersul dumneavoastră astfel încât să obțineți cele mai bune prețuri de la furnizorii de mobilier, concesionarii de spații comerciale etc. Pentru o perioadă limitată de timp, costul de franciză este zero,investiția dumneavoastră constând doar în chiria spațiului comercial, achiziția de mobilier și un prim stoc de bijuterii. 

Indiferent de modalitatea de colaborare aleasă, beneficiați de toate avantajele unei colaborări cu un partener de tradiție precum Orsini:

1) Brand awareness internațional, consolidat în România prin campanii de publicitate constante în media de specialitate.

2) Companie specializată în manufactură și distribuția de bijuterii, cu peste 500 de parteneri în Europa, fapt ce este o garanție in plus pentru stabilitatea businessului dumneavoastră.

3) Peste 40 de ani de experiență.

4) Sortiment diversificat de bijuterii: verighete, inele de logodna, cercei, brățări, lănțișoare, pandantive, bijuterii pentru bărbați, bijuterii pentru mirese, toate din aur de 18K cu diamante, safire, smaralde, rubine, perle naturale sau diamante negre.

5) Discounturi avantajoase.

6) Garanție oferită de atelierul din Italia, Valența, fără costuri din partea dumneavoastră.

7) Consiliere și know-how.

8) Toate bijuteriile marcate de ANPC România în conformitate cu legislația în vigoare.

9) Certificat de conformitate pentru toate bijuteriile achiziționate.

10) Fără cantitate minimă, doar cu dorința de a vinde lucruri frumoase, de cea mai bună calitate.

Daca v-am convins sa va alăturați marii familii Orsini, contactați-ne pe email office@orsini.ro sau telefonic la numărul 0724.ORSINI (0724.677.464). Vă vom vizita în orașul / la magazinul dumneavoastră și vom găsi împreună cea mai bună modalitate de colaborare.

Verighete si inele de logodna lucrate manual din aur, cu diamante.
© 2012 united gold and art distribution srl cui 30413327 j40/7975/2012 capital social 200 lei sediu social str. Laptari Tei nr. 16 sector 2 Bucuresti RO89RNCB0297128252840001