SĂRBĂTORI FERICITE!

Orsini vă urează Sărbători fericite!

De peste 40 de ani, Orsini lucrează manual în Italia, Valenza, unele dintre cele mai frumoase bijuterii din lume. Exclusiv din aur de 18K, cu diamante și pietre prețioase, bijuteriile Orsini sunt o expresie unică a sublimului în artă, reprezentând cele mai înalte standarde ale manufacturierilor cu tradiție, din celebrul "triunghi de aur" din Italia - Vicenza, Arezzo, Valenza.

Din 2012 bijuteriile Orsini sunt disponibile în România prin intermediul magazinului online www.orsini.ro. Acești ani de prezență pe piața din România au însemnat pentru Orsini mii de clienți fericiți, cadouri inspirate și surprize memorabile pe care clienții noștri au ales să le facă iubitelor, soțiilor, mamelor sau prietenilor dragi. Din oferta de bijuterii cu diamante prezentată în magazinul online Orsini, cei mai muți dintre clienții noștri au ales să ne crediteze cu încredere pentru achiziția inelului de logodna cu diamant dorit cu ardoare de iubită, sau a cerceilor cu diamante mult visați.

Anul 2017 ne-a confirmat faptul că brandul Orsini a ajuns la maturitate în piața din România, încrederea clienților răsplăntindu-ne pasiunea pentru frumos și responsabilitatea arătată în onorarea fiecărei comenzi.

Vă mulțumim pe această cale pentru încrederea acordată și pentru un 2017 în care ne-ați oferit plăcerea și onoarea să fim parte din evenimentele importante din viața dumneavoastră.

Vă dorim să aveți parte de Sărbători fericite alături de familie și prieteni dragi și un An Nou 2018 excelent și mai plin de evenimente minunate și memorabile.

La mulți ani, 2018!

Cu multă dragoste,

Echipa Orsini Romania

Orsini. Bijuterii cu dragoste. Din 1970.

Nu sunt produse în această categorie.
Verighete si inele de logodna lucrate manual din aur, cu diamante.
© 2012 united gold and art distribution srl cui 30413327 j40/7975/2012 capital social 200 lei sediu social str. Laptari Tei nr. 16 sector 2 Bucuresti RO89RNCB0297128252840001