Garantie

Cumparaturi online sigure!

Orsini.ro este un magazin online ce comercializeaza bijuterii italienesti de lux si este administrat de United Gold and Art Distribution S.R.L., societate comerciala autorizata de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase.

Toate bijuteriile Orsini sunt însoțite de factură și certificat de garanție valabil pe o perioadă de 12 luni și sunt marcate cu marca de certificare ANPC România și titlul metalului prețios 750‰ (aur 18K).

Lipsa certificatului de garanție trebuie anunțată în maximum 48 de ore de la primirea produsului pe adresa office@orsini.ro. Sesizările ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garanției. Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanție. 

CERTIFICAT DE GARANŢIE

Pe baza acestui certificat beneficiați de o perioadă de garanție de un an de la data achiziției. În perioada de garanție, precum și în afara acesteia, Orsini nu își asumă responsabilitatea pentru problemele ce pot apărea datorită factorilor de natură mecanică, a nerespectării indicațiilor din acest certificat și nici pentru reparațiile executate în alt loc decât cel de unde a fost achiziționat obiectul. Aurul este un metal care nu oxidează, fiind rezistent față de acizi. Trebuie știut faptul că aurul este un metal moale, în consecință dacă ajunge în contact cu suprafețe dure se poate zgâria ușor și pierde din strălucire.

Pentru a vă bucura cat mai mult de strălucirea bijuteriilor Orsini, vă rugăm sa respectați sfaturile noastre:

● Pentru ca bijuteriile dumneavoastră să strălucească mult timp de acum înainte, evitați purtarea lor în timp ce practicați diverse sporturi sau activități casnice.

● Nu expuneți pietrele la contactul cu substanțe abrazive sau chimice ori la temperaturi mari. În niciun caz nu încercați să folosiți diverse substanțe sau să le fierbeți pentru a curăța singuri bijuteriile și pietrele.

● Înainte de a vă culca, nu uitați sa vă scoateți bijuteriile cu pietre deoarece în timpul somnului se pot agăța sau deforma.

Diamantele, pietrele prețioase, perlele și montura acestora sunt parte a prezentului certificat de garanție atâta timp cât sunt respectate prevederile referitoare la modul de purtare sau utilizare: fără șocuri mecanice, fără contact cu suprafețe dure și / sau obiecte ascuțite, fără agenți chimici. 

Bijuteriile Orsini sunt distribuite în România în exclusivitate prin intermediul United Gold and Art Distribution S.R.L., societate comercială cu sediu social în București, strada Lăptari Tei nr.16, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/7975/2012, Cod de Identificare Fiscală RO 30413327.

Va mulțumim pentru că ați ales calitatea și designul garantate și semnate Orsini.             

Verighete si inele de logodna lucrate manual din aur, cu diamante.
© 2012 united gold and art distribution srl cui 30413327 j40/7975/2012 capital social 200 lei sediu social str. Laptari Tei nr. 16 sector 2 Bucuresti RO89RNCB0297128252840001