Garantie

Cumparaturi online sigure!

Orsini.ro este un magazin online ce comercializeaza bijuterii italienesti de lux si este administrat de United Gold and Art Distribution S.R.L., societate comerciala autorizata de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase.

Toate bijuteriile comercializate pe Orsini.ro beneficiaza de garantie pentru o perioada de un an de zile de la data achizitiei, pentru defecte de productie descoperite ulterior si demonstrabile prin expertiza. In plus, toate bijuteriile Orsini beneficiaza de intretinere gratuita pe viata, constand in lustruirea si curatarea acestora o data pe an. Certificatul de garantie pentru verighetele si bijuteriile Orsini este conform cerintelor legale in vigoare pentru comercializarea bijuteriilor din aur, toate bijuteriile Orsini purtand marca de garantie ANPC.

Verighete

Orsini garanteaza remedierea viciilor ascunse de fabricatie si neconcordanta cu caracteristicile produselor comandate, timp de un an de zile de zile, excluzand daunele cauzate de diverse accidente, lipsa de ingrijire sau purtarea neadecvata a verighetelor, precum si nerespectarea indicatiilor existente in certificatul de garantie si oferite de consultantii nostri in timpul si dupa cumpararea verighetelor. Pentru modelele de verighete cu pietre (pretioase si/sau semipretioase), in cazul caderii acestora, Orsini va fixa pietrele, intr-un termen rezonabil, numai in cazul in care acest lucru nu este imputabil cumparatorului, dar nu isi asuma raspunderea pentru pierderea acestora. Orice reparatie la verighetele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit.

Verigheta va fi inlocuita daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a verighetelor de catre cumparator. In cazul inlocuirii, veti primi acelasi model avand o valoare echivalenta.

Garantia pentru verigheta inlocuita va fi valabila pe o perioada de un an de zile de la data inlocuirii. Este necesar ca, in momentul comenzii verighetelor, sa fiti siguri ca masurile sunt preluate corect, deoarece doar pentru unele modele marimea poate fi modificata cu 1-2 numere, iar pentru majoritatea modelelor, pentru a modifica marimea verighetelor este necesara refacerea integrala a acestora, ceea ce implica costuri suplimentare.

Bijuterii si inele de logodna

Orsini atesta faptul ca inelul este din aur si nu isi schimba proprietatile, timp de un an de zile, excluzand daunele cauzate de accidente, lipsa de ingrijire, purtarea neadecvata sau neindeplinirea indicatiilor oferite de consultantii nostri si mentionate in certificatul de garantie al inelului. In cazul caderii pietrelor din componenta inelului, Orsini va fixa pietrele, intr-un termen rezonabil, numai in situatiile in care acest lucru nu este imputabil cumparatorului, dar nu isi asuma raspunderea pentru pierderea acestora. In cazul pierderii pietrelor, pentru a repara inelul, va fi necesar sa achitati contravaloarea noii pietre.

Orice reparatie la inelele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit. Pentru defectiunile neacoperite de garantie, se poate efectua reparatia contra unui tarif in functie de tipul inelului si de complexitatea reparatiei.

Inelul va fi inlocuit daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a inelului de catre cumparator.

Bijuteriile vor fi inlocuite daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a bijuteriei de catre cumparator. In cazul inlocuirii, garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model asemanator avand o valoare echivalenta.

Pentru a va bucura cat mai mult de stralucirea bijuteriilor Orsini va rugam sa respectati urmatoarele sfaturi

Pentru ca bijuteriile dumneavoastra sa straluceasca mult timp de acum inainte, evitati purtarea lor in timp ce practicati diverse sporturi sau activitati casnice. Nu expuneti pietrele la contactul cu substante abrazive sau chimice ori la temperaturi mari. In nici un caz nu incercati sa folositi diverse substante sau sa le fierbeti pentru a curata singuri bijuteriile si pietrele. Inainte de a va culca, nu uitati sa va scoateti bijuteriile cu pietre deoarece in timpul somnului se pot agata sau deforma.

Verighete si inele de logodna lucrate manual din aur, cu diamante.
© 2012 united gold and art distribution srl cui 30413327 j40/7975/2012 capital social 200 lei sediu social str. Laptari Tei nr. 16 sector 2 Bucuresti RO89RNCB0297128252840001