Politica de confidentialitate

Din data de 25 mai 2018, SC UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION SRL a adoptat regulamentul UE 2016/679, GDPR (General Data Protection Regulation), adică Regulamentul general privind protecția datelor personale, aplicabil în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Dorim să fim transparenți și să vă informăm cu privire la colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Pentru orice detalii suplimentare sau dacă aveți întrebări ne puteți contacta pe email la office@orsini.ro.

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. se angajează să păstreze și să asigure confidențialitatea datelor dumneavoastră personale (datele prin care un client poate fi identificat în mod direct sau indirect) și să fie transparent în legătură cu prelucrarea lor.

Datele personale vor fi colectate doar cu acordul dumneavoastră, doar în cunoștință de cauză și de bună voie, la solicitarea S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. pentru activități precum abonarea la newsletter, înregistrarea pe site ca utilizator, realizarea unei comenzi.

Dacă nu doriți să ne furnizați anumite date sau nu sunt de acord cu oricare dintre condițiile prevăzute în acest document, nu utilizați site-ul nostru. De asemenea, unele dintre serviciile pe care le putem furniza pentru dumneavoastră sunt condiționate de furnizarea datelor dumneavoastră personale.

Ne angajăm să utilizăm și să prelucrăm datele furnizate de dumneavoastră doar dacă v-ați dat acordul pentru aceea acțiune și doar pentru îndeplinirea scopurilor menționate în continuare. Prelucrarea datelor constă în folosirea datelor dumneavoastră în activități de colectare, structurare, stocare etc.

Datele prelucrate de S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L.

S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. colectează date personale direct de la client, pentru activități ca:

·       realizarea comenzilor online

·       înregistrarea ca utilizator pe site

·       realizarea unei plăți online

·       abonarea la newsletter-ului nostru

·       trimiterea unui formular de retur / feedback / contact

·       înregistrarea unui comentariu pe site

·       semnarea unui contract sau pe parcursul desfășurării acestuia

·       realizarea de statistici

Astfel de date pot fi:

·       Nume și prenume

·       Adrese de facturare și/sau de livrare

·       Adresa e-mail

·       Numar de telefon

·       Cont bancar pentru efectuarea de plăți aferente retururilor, comenzilor anulate sau orice altă situație prin care se rambursează sume datorate

·       Detalii privind comanda (tip produs, preț, modalitate de plata)

·       Adresa IP

S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. mai poate solicita și colecta și alte date personale, însă numai cu consimțământul clientului.

S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. poate colecta datele utilizatorilor care vizitează site-ul web sau care interacționează cu o reclamă Orsini și prin alte mijloace automate, cum ar fi cookie-urile sau alte sisteme informatice. Astfel de date pot include: adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare, locația geografică, acțiunile intreprinse. Majoritatea datelor colectate astfel sunt folosite doar în scopuri statistice, fără a constitui un mijloc de identificare a unei persoane specifice și fără corelarea cu alte surse de date.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. poate colecta date statistice sau date anonime rezultate din utilizarea site-ului și le poate utiliza pentru realizarea unor analizele și rapoarte necesare pentru îmbunătățirea proceselor și pentru a concepe oferte și campanii promoționale.

În orice moment, puteți să vă retrageți consimțământul dat în legătură cu prelucrarea datelor fără a invoca un motiv. Ca urmare, toate datele despre dumneavoastră vor fi șterse fără a mai putea fi recuperate.

Acest lucru poate diminua serviciile pe care le oferim. De exemplu, nu putem livra comenzi fără a vă cunoaște numele întreg, adresa, numărul de telefon și emailul.

Se poate retrage consimțământul și doar pentru o parte din date sau servicii. De exemplu retragerea din lista abonaților la newsletter.

Utilizarea datelor dumneavoastră personale de către  S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L.

Datele dumneavoastră sunt folosite pentru:

·       Derularea activității comerciale

·       Facturare

·       Încasarea echivalentului pentru produse

·       Comunicarea cu clientul pentru a oferi informații legate de comenzi efectuate, solicitări efectuate de client

·       Procesarea și livrarea comenzilor

·       În scop legal

·       Activități administrative de contabilitate, audit etc.

·       Activități de marketing, promovare, marketing direct, publicitate

Toate informațiile dumneavoastră sunt confidențiale și vor fi partajate cu terți doar cu acordul dumneavoastră, astfel:

·       GLS Curier și Fan Curier - firmele de curierat care asigură expediția produselor comandate

·       NETOPIA Mobil Pay - procesatorul de plată online cu cardul

·       TMT Tax Consultancy - firma de contabilitate care procesează și înregistrează facturile

·       Itelligent IT SRL - servicii de facturare prin intermediul platformei SmartBill.ro

·       Active Soft SRL - servicii newsletter

·       Opticom Consulting SRL - firmă care asigură servicii de comunicații și înregistrarea apelurilor telefonice în conformitate cu legislația în vigoare.

·       Dan Vasile Lucian PFA - hosting

·       S.C. LIBITUMWEAR S.R.L. - servicii web developing

·       Google LLC (Google Analytics) -  Google Analytics colectează informații despre locația aproximativă și adresa IP, celelalte informații fiind anonime. Acesta înregistrează date despre modul în care ne folosești site-ul. Nu sunt colectate date precum vârstă, gen, detalii bancare. Toate aceste date ne ajută să ne îmbunătățim activitatea prin înțelegerea modului în care folosești website-ul.

Dumneavoastră beneficiați de dreptul de a accesa, modifica, cere ștergerea datelor sau restricționarea modificării lor și dreptul de a refuza furnizarea.

Durata de prelucrare a datelor personale începe din momentul furnizării lor și a acordului pentru procesare dat de dumneavoastră și până cereți ștergerea/modificarea lor. În caz contrar, după folosirea în scopul oferirii serviciului, acestea pot fi arhivate sau șterse de către S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L.

Datele personale vor fi păstrate atâta timp cât sunt necesare pentru scopul declarat, ținând cont și de serviciile adiționale ce sunt oferite (suport, garanție), pentru a putea răspunde la întrebări sau rezolva probleme, respectând cerințele legale aplicabile. Astfel, S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. poate păstra datele personale pentru o perioadă rezonabilă de timp de la ultima  interacțiune cu clientul, în conformitate cu legislația în vigoare.

Toate documentele financiare și contractuale care conțin informațiile dumneavoastră personale vor fi stocate și arhivate pe o perioadă de timp în acord cu legislația în vigoare, pentru fiecare tip de document.

Securitatea datelor este oferită de S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. Toate datele primite de la dumneavoastră vor fi protejate împotriva divulgării și utilizării neautorizate. În cazul unor pierderi de date, ne angajăm să vă notificăm în cel mai scurt timp.

Securitatea datelor bancare

S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. nu va solicita niciodată direct date bancare (altele decât contul bancar menționat anterior).

Efectuarea plăților online cu cardul se va face prin intermediul procesatorului de plăți Netopia Mobil Pay care va asigura securitatea datelor personale prin utilizarea de metode și tehnologii de securitate, pentru a proteja datele colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Drepturile dumneavoastră

Conform reglementărilor în vigoare, aveți dreptul de acces, ștergere a datelor, resticționare a prelucrării, rectificare și modificare. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, inclusiv pentru activitățile de marketing direct prin funcția de dezabonare.

În cazul în care v-ați înregistrat pe site, aveți posibilitatea de a solicita direct din contul de client acces la fișierul cu toate datele dumneavoastră personale precum și  ștergerea tuturor datelor cu caracter personal (și implicit ștergerea contului). De asemenea puteți solicita aceste lucruri pe email la office@orsini.ro.

De asemenea, ați luat la cunoștință ca unele date personale sunt absolut necesare desfășurării serviciilor noastre de bază precum realizarea unei comenzi online.

S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. vă respectă și drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Acest site este proprietatea S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, folosim și divulgăm informațiile pe care ni le-ați putea furniza prin folosirea acestui site. Vă rugăm să vă asigurați că ați citit întreaga Politică de Confidențialitate înainte de folosirea site-ului, sau înainte de a trimite informații prin intermediul acestui site. Acest site se adresează persoanelor adulte cu vârsta de minim 18 ani.

Informații pe care le colectăm de la diverse persoane în timp ce vizitează site-ul

Comportamentul utilizatorilor care vizitează paginile noaste și informațiile acestora sunt urmărite în mod automat. Acest proces ne permite să ne îmbunătățim serviciile și să vă oferim o experiență personalizată.

Folosim doar informațiile pentru care v-ați dat acordul prin intermediul browserului pe care îl folosiți. Cele mai multe browsere sunt setate de la început să ofere astfel de informații. Aceste informații se referă la limba folosită, tipul de browser folosit, adresa de IP pe care o utilizați.

Nu este posibilă identificarea persoanei prin intermediul acestor informații.

Pentru a nu mai furniza acest tip de informații este necesar să modificați setările browserului, să utilizați browsere specifice sau adrese de IP rerutabile.

De asemenea, puteți alege să nu utilizați site-ul nostru.

Considerăm că oferirea de astfel de informații nu reprezintă un risc de securitate. Ele sunt destinate îmbunătățirii experienței utilizatorilor pe site.

De asemenea, putem folosi cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Este posibil să refuzați cookies-urile dacă browserul pe care îl folosiți permite acest lucru. Totuși, refuzându-le este posibilă scăderea calității browsingului. Nu stocăm informații personale în cookies-uri.

Certificare SSL

Orsini.ro deține un certificat SSL eliberat de Comodo, una dintre cele mai mari companii de securitate cibernetică din lume.

SSL (Secure Sockets Layer) și TLS sunt protocoale standard care au rolul de a cripta comunicarea dintre utilizatori și site-ul care are instalat un astfel de certificat.

Certificatul nostru securizează schimbul de informații dintre user și browser, schimburi ce pot fi informații despre carduri bancare sau orice alte date private.

Astfel, datele transmise de către dumneavoastră către site-ul nostru sunt criptate, ceea ce previne interceptarea datelor pe traseul transmisiei. Acest certificat vă oferă siguranța că autentificarea pe site este securizată, la fel ca și orice altă activitate pe care o aveți pe site. O informație odată criptată, poate fi decriptată doar de serverul căruia i se adresează.

Utilizarea certificatului poate fi verificată cu ușurință deoarece lângă link apare un mic lacăt. De asemenea, o adresă securizată prin SSL începe cu https și nu cu http.

Introducerea datelor personale pentru comenzi sau realizarea unui cont nou pe site-ul nostru este o activitate protejată, criptată, pentru ca dumneavoastră să puteți cumpăra în siguranță produsele noastre.

Daca aveți întrebări legate de Politica de Confidențialitate sau doriți să fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L.  și care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactați pe email la office@orsini.ro.

S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. persoană juridică cu sediul social în București, Str. Lăptari Tei nr. 16, Sector 2, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului București J40/7975/2012, CUI RO30413327, capital social subscris și vărsat de 200 lei.

Verighete si inele de logodna lucrate manual din aur, cu diamante.
© 2012 united gold and art distribution srl cui 30413327 j40/7975/2012 capital social 200 lei sediu social str. Laptari Tei nr. 16 sector 2 Bucuresti RO89RNCB0297128252840001