Termeni si conditii

Definiții și termeni

Orsini este marcă înregistrată la oficiul Uniunii Europene ca proprietate intelectuală, aparținând Orsini srl, Italia, Valența. 

Orsini.ro este proprietatea S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L.

Site-ul se referă la domeniul și subdomeniile Orsini.ro.

Vânzătorul este S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. persoană juridică cu sediul social în București, Str. Lăptari Tei nr. 16, bloc 3A, sc. B, etaj 6, apt. 65, Sector 2, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului București J40/7975/2012, CUI RO30413327, capital social subscris și vărsat de 200 lei.

Cumpărătorul este persoana fizică sau juridică care își face un cont pe site și efectuează o comandă sau care plasează o comandă fără cont prin intermediul site-ului online sau telefonic, folosind datele personale (email, date de identificare, date de contact).

Utilizatorul este persoana fizică sau juridică care accesează site-ul Orsini.ro .

Contractul este contractul la distanță care se încheie între cumpărător și vânzător.

Comanda este documentul electronic prin intermediul căruia Cumpărătorul își exprimă intenția de a achiziționa produse de pe Site.

Furnizorii sunt persoane juridice care furnizează către S.C. UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. bunuri și servicii.

1. INFORMAȚII DESPRE SITE ȘI PRODUSELE COMERCIALIZATE

2. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

3. DREPTURILE DE AUTOR

4. COMANDĂ

5. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

6. CAMPANII PROMOȚIONALE SAU DE LICHIDARE

7. INFORMAȚII LIVRARE

8. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

9. RETURNĂRI

·      Nu pot fi returnate produsele care au fost modificate sau personalizate la cererea clientului. Prin modificare sau personalizare înțelegem inclusiv alegerea unei alte culori a aurului decât cea din imaginile de prezentare, alegerea unei măsuri atipice pentru inele (mai mica de 50 sau mai mare de 56) sau alegerea unui text pentru a fi gravat pe bijuterii (în situația în care acest lucru a fost posibil)

10. ANULARE COMANDĂ

        -    preturile afișate pe site-ul Orsini.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
        -    produsul / produsele comandat(e) nu se mai află pe stoc;
        -    tranzactia nu a fost acceptată de către banca emitentă a cardului cumpărătorului;
        -    datele furnizate de către cumpărător, pe site sunt incomplete și/sau incorecte.
 

11. CONFORMITATE

·      Având în vedere faptul că toate bijuteriile Orsini sunt lucrate manual, gramajul poate diferi de la o piesă la alta, chiar și pentru același model. Prețul prezentat pe site este exprimat per piesă. Gramajul bijuteriei poate varia ușor în plus sau în minus (+/- 10%) față de cel prezentat pe site, prețul bijuteriei rămânând neschimbat. În cazul inelelor, de asemenea gramajul poate varia în plus sau în minus, în funcție de măsura comandată, prețul rămânând neschimbat. În cazul bijuteriilor cu pietre prețioase, caratajul acestora poate varia ușor, fiind cunoscut și acceptat faptul că pietre prețioase de aceeași dimensiune pot avea greutăți diferite. Și în această situație, prețul bijuteriei nu este afectat de o variație a caratajului de +/-10%. Această variație se referă doar la caratajul pietrelor prețioase, caratajul diamantelor fiind exact cel prezentat pe site.

12. GARANȚII

13. LIMITARE RĂSPUNDERE ORSINI.RO

14. LITIGII

15. PROTECȚIA DATELOR

16. PREVEDERI DIVERSE

Verighete si inele de logodna lucrate manual din aur, cu diamante.
© 2012 united gold and art distribution srl cui 30413327 j40/7975/2012 capital social 200 lei sediu social str. Laptari Tei nr. 16 sector 2 Bucuresti RO89RNCB0297128252840001